Wednesday, September 5, 2012

Look the Same as You Feel

It's been a while since the mirror agrees with my inner image. Today, for example, I went running and afterwards I felt all pretty, lovely and in shape. The mirror shows a red-faced and over weight woman. On other days I feel super super big and yet the mirror presents a slightly overweight, pretty and smiling woman!

One day, one day I'll look the same I feel. And I will feel like I look!

PS 81.3 That means one kilo (of water retention, I know) gone, 29 left

2 comments:

  1. Tsemppiä painon pudotukseen! Tiedän hyvin tuon tunteen, kun peili kertoilee ihan omiaan.
    En tiedä, kuinka pitkä olet, mutta aikas kova tavoite sinulla on (tarkoitan siis aikuiselle naiselle painaa noin 50 kg). Mutta itse tunnet historiasi ja tavoitteesi. Minusta on hirveän upeaa, kun liikut niin paljon. Se jo itsessään on aika saavutus.

    ReplyDelete
  2. Kiitos kommentista. Olet aivan oikeassa, tavoitteeni on aivan epärealistinen, ja luulen, että tulen tyytymään vähempään. Olisin tavoitteessani yhä normaalipainoinen, vaikkakin lähellä normaalipainon alarajaa. Ja kyllä, sellainen olin nuorena aikuisena. Laitoin minut ajattelemaan sitä, mitä -30 oikeasti tarkoittaisi. Minä kun ajattelen vain sitä isoa matkalaukkua, jota en enää halua raahata. Ajatuksissani olen siis ulkoistanut painoni! Enemmän ajatuksia uudessa postauksessani.

    ReplyDelete